Thursday, August 9, 2012

Happy 3rd Anniversary~

Syukur Ya Allah.. Semoga ikatan Halal ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat kami berdua.. Semoga aku akan menjadi isteri yang taat kepada suamiku dan semoga aku akan beroleh Syurga dengan berbakti kepadamu suamiku.. Honey sayang dan cintakan hubby sangat.. Semoga kita berbahagia di dunia dan akhirat bersama2 anak2 kita.. Insyallah.. Aamin

Our 3rd Anniversary Cake.. Figura resembled to the man is my hubby, preggie lady is me & kids playing teddy bear is Chloe

Lets hold in hand together n cut the cake

Chloe nak makan kek yang ada figura dia

cute & mavles anniversarry cake

Tuesday, August 7, 2012

Chloe's turning TWO.. Happy Birthday Puteriku

Pejam celik.. pejam celik.. begitu pantas masa berlalu.. Alhamdulillah, dengan izin Allah s.w.t.. Puteriku kini telah pun berusia 2 tahun.. Syukur kami suami isteri panjatkan ke hadrat Ilahi kerana dianugerahkan anak yang sihat, sempurna, cantik dan bijak.. Chloe buah hati mummy & daddy sentiasa mendoakan kejayaan dan kesejahteraan Chloe agar berjaya di dunia dan akhirat... aaminn..

Aku dan suami merancang untuk menyambut majlis hari lahir Chloe yang kedua tahun dengan sederhana dan hanya menjemput adik beradik, sedara mara dan kawan2 yang terdekat.. Segala persiapan untuk majlis telah disusun rapi oleh aku sendiri.. Dan paling penting segala makanan adalah dimasak sendiri oleh aku... Macam2 plak tu aku masak.. mmg mau terputus urat menahan letih demi anak... Goodies bag untuk budak2 pun disediakan sendiri oleh aku juga... Apapun makanan banyak & mavles.. Birthday girl Chloe gembira sangat2...

Venue : Kat Rumah Sendiri
Masa : Waktu berbuka

Menu:-
Nasi Tomato
Ayam Masak Merah
Ayam goreng Berempah
Dalca Daging
Acar Timun
Blueberry Tart
Egg Tart
Fruit Tart
Mini Pavlova
Buah Tembikai
Honey Dew
Air Bandung Cincau
Milo Panas
Nescaffe Panas
*Kek Birthday 2 tingkat* paling sedap





Kek besday 2 tingkat Chloe.. Cute kan.. Ada figura Chloe sendiri
Banner

Chloe & daddy nak tiup kek

Botol mineral logoChloe dengan Hello Kitty

Tart Shell

Chloe 2nd birthday cake

Blueberry & fruit tart & mini pavlova

Goodies

The goodies

Happy birthday princess mummy & daddy

Semoga Allah memberkati dan merahmati mu, beroleh kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah dan kejayaan di dunia dan akhirat anakku Hannah Chloe Batrisyia.. aaminn